+38 097 669 2328
+38 097 669 2328

Тестування гнучкиx захисних конструкцій компанії «Політон-Україна»

Компанія Політон-Україна постійно підвищує вимоги до власної продукції розуміючи всю відповідальність, оскільки надійність наших рішень - передбачає збереження майна наших клієнтів.

В процесі розробки цифрові моделі продукції ТОВ «Політон-Україна» тестуються за допомогою спеціальних програмних засобів.

Метод кінцевих елементів, який широко застосовується в інженерії для попереднього аналізу міцності конструкцій, має деякі недоліки: недостатня точність моделювання фрикційних взаємодій між деталями, прикладання тільки статичних навантажень замість динамічних, неможливість адекватного моделювання взаємодії анкерів з фундаментом і т.д.

Це призводить до того, що результати такого моделювання можна вважати тільки приблизними. Не дивлячись на сучасні досягнення програмного моделювання різних фізичних процесів, краш-тести до сих пір не пішли в історію, а як і раніше застосовуються навіть на передових виробництвах в різних галузях (автомобілебудування, авіакосмічній промисловості і т.д.). У зв'язку з цим, було прийнято рішення розробити і побудувати стенд ударних випробувань наших виробів: гнучких бар'єрів, захисних огороджень і стовпів.

Тепер у нас є можливість не тільки тестувати реальні зразки гнучкого захисту шляхом наїзду карою на полігоні, а й отримувати набагато більш інформативні результати.

На даному стенді можливо задавати величину сили і місце удару, що надалі дозволяє більш точно позиціонувати цільове призначення кожного виробу.

Консультація Менеджера
Зв'язатися