+38 097 669 2328
+38 097 669 2328

Новинка на ринку України: роликові бар'єри Roller Stopper

Компанія «Політон-Україна» рада представити свою нову розробку – роликові бар'єри Roller Stopper. Ми перші на ринку України почали використовувати цю технологію, щоб забезпечити безпеку на підприємствах, складах, логістичних центрах і навіть на дорогах.

Роликовий бар'єр складається з металевого стовпа та пружного ролика, який може з'єднуватися на потрібну довжину за допомогою з'єднувальних елементів. Це – універсальне рішення, яке може бути використане на різних об'єктах.

Сфери застосування роликових бар'єрів Roller Stopper включають захист небезпечних ділянок, будівель, колон, обладнання, трансформаторів, генераторів, ліній електропередач тощо. Також вони можуть використовуватися на складах та в логістичних центрах з інтенсивним транспортним рухом як ззовні, так і всередині приміщень. Розподіл транспортних та пішохідних потоків, під'їзні шляхи (в'їзди та виїзди), стоянки та паркінги – все це місця, де роликові бар'єри Roller Stopper можуть бути особливо корисними.

Їх також можна застосовувати на дорогах для убезпечення руху транспорту та пішоходів. Роликові бар'єри Roller Stopper дозволяють контролювати транспортні потоки та запобігати можливим аваріям.

Ми впевнені, що Roller Stopper змінить правила гри на українському ринку та стане ефективним та економічним рішенням у відповідь на потреби наших клієнтів.

Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про цю революційну систему бар'єрів і про те, як її можна застосувати на вашому об'єкті.

Консультація Менеджера
Зв'язатися