+38 097 669 2328
+38 097 669 2328

Еволюція бренду: наша компанія оновлює свій логотип та фірмовий стиль

Ми раді повідомити, що наша компанія розробила новий логотип, і відповідно до нього ми представляємо наш новий фірмовий стиль.

Ми розуміємо, що логотип – це обличчя компанії, і тому ми уважно підійшли до його зміни. Наша команда провела безліч досліджень, проаналізувала ринок, щоб створити логотип, який найкраще відображає нашу компанію та її цінності.

Новий логотип поєднує у собі сучасний дизайн та нашу унікальну ідентичність. Він запам'ятовується і легко впізнаваний. Ми впевнені, що він чудово працюватиме на всіх наших маркетингових матеріалах, включаючи сайт, соціальні мережі, рекламні банери та багато інших.

Логотип відтворює нашу філософію та цінності. Ми прагнемо інновацій, якості та довершеності у всьому, що ми робимо. Ми впевнені, що наші клієнти – підприємства, які прагнуть йти в ногу з часом, будуть використовувати якісні матеріали, щоб відповідати нормам безпеки та санітарії, працювати довгі роки та водночас залишатися естетично привабливими.

Естетика, сучасність та висока якість – наші цінності, які ми зображуємо у нашому логотипі, у поєднанні з мінімалістичним дизайном, що залишатиметься сучасним навіть із плином часу.

Ми сподіваємося, що наш новий логотип вам подобатиметься так само, як і нам. Дякуємо за вашу підтримку та довіру!

Консультація Менеджера
Зв'язатися